top of page
_FP34230.jpg

La Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense va nàixer al setembre del 2009 com una assignatura de cant coral per adults de l’Escola de Música Alqueries, formada per 26 alumnes.

El primer concert va ser al Nadal del 2009 i també varen participar a la gala lírica que es va celebrar al 2010 per tancar les festes de la Segregació, que celebraven els 25 anys d’independència del municipi.

Actualment està formada per 40 cantaires i realitza moltes activitats dins i fora del municipi.

Silvia Queralt Gómez

                Directora

Silvia Queralt i Gómez, Soprano. Naix a Faura (València). Als vuit anys començà els seus estudis musicals de flauta a l'escola de Música de la Societat Joventut Musical de Faura. El seu interés pel Cant va orientar els seus estudis posteriors en aquesta direcció, obtenint la titulació de professora de Cant pel Conservatori Mestre Tàrrega de Castelló l'any 2006. Amb un extensa participació a nombroses agrupacions corals i una magnifica llavor docent a diferents Escoles de Música. 

Silvia ha actuat com a soprano solista en grans obres simfònic-corals com Carmina Burana, musicals com El Fantasma de l'Òpera (Christine) o les Sarsueles "La Alegria de la Huerta" (Carola) i "La Dolorosa" (Dolores). Ha sigut guanyadora del Certamen de Cantantes Noveles "Coves de Sant Josep" a La Vall d'Uixó en agost de 2009.

Actualment és la Directora de la Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense, Directora de la Coral de l'escola de Música de Betxí i de la Coral de l'escola de Música Mestre Agut Manrique d'Almassora a més de dirigir també els Cors Infantils de les mateixes escoles.

bottom of page